Pouné Design’s latest residential project is located on the cliff side over looking Freshwater beach with potential 200 degree water views.

A challenging project to create a home for a young growing family, with a brief to ensure maximum exposure to water views, maximum attainable heights and low impact to neighbouring views and privacy.

Through tireless space planning and creative design using various conceptual and massing models, Pouné Design has created a preliminary design maximising the potential of this beautiful site while complying with the council guidelines using a complexity of split levels and cantilevers, rotated views and ingenious spacial layout.

Design Team: Pouné Parsanejad, Felicity Wheeler & Arian Borzorg

Date of completion: January, 2016

Location: Coastview Place, Freshwater

Photography: Brett Boardman, Adam Powell